Välkomna till Wiitch-Hoo’s Kennel!

Vår målsättning med uppfödningen är hundar som är friska med en bra mentalitet och ett rastypiskt utseende.

Vi är medlemmar i svenska kennelklubben samt rasklubben, Svenska Sennenhundsklubben, och följer deras etiska avelsregler samt överlämnar statistik och annan information som kan vara av nytta för framtida kombinationer.

Mitt namn är Gunilla. Jag är gift med Royne, och har 3 barn. Vi köpte vår första berner 1980, Sennengårdens Queredo, från Eva Bernt. Vi bodde då i Stockholm. 1984 flyttade vi till Sundsvall. 1995 drog vi ner till Blekinge och här har vi bott sedan dess.

Under årens lopp har det blivit flera olika raser, men 2004 var vi tillbaka till Berner sennen igen. Det finns ingen bättre allround-hund i våra ögon.

Ett av mina stora intressen, utöver hundarna, är trädgården. Mitt och Roynes största projekt hittills har varit (och är fortfarande), att göra iordning trädgården. Under några års tid har vi gjort innegården klar, och har nu börjat på ett av våra andra stora projekt, ett växthus.

 

Mitt namn är Ingrid, men de flesta kallar mig för Inka. Jag är gift med Stefan, och har en dotter, Carin.

Jag jobbar numera på Länsförsäkringar.

Ett annat stort intresse är fotografering. Jag fotar ofta och gärna, och som många lagt märke till så fotar jag en hel del på de utställningar vi åker på. Även hemma blir det en hel del fotografering.

Valparna är vid leverans, registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade, id-märka och har 3-årig dolda-felsförsäkring. Vid leverans medföljer även ett startpaket (innehållande bla hundmat, skötselråd och information om utfodring).

Vid intresse av en valp ring oss gärna Gunilla mob: 0734-03 22 76 Inka mob: 0709-49 02 44 Mail: inka@wiitch-hoos.se